Veľké peniaze majú radi hrobové ticho

24. marca 2021, Tvorivá spoločnosť, Nezaradené

Kresťanstvo, jedna zo 4 najrozšírenejších cirkví, je v podstate organizácia. So svojou hierarchiou, politikou a rozdelením moci. To je FAKT.

Vo svojich vyzdobených chrámoch sa modlia za odstránenie hladomoru vo svete. Organizácia, ktorá disponuje obrovským množstvom peňazí. Len málokto vie, že existuje Vatikánska banka – Bank of Vatikan a je jedna z najväčších. Že peniaze majú radi ticho, že veľké peniaze majú radi hrobové ticho. Predstavení tejto cirkvi majú ochranky a absolútnu imunitu. Či Ježiš mal ochranku? Hromadil peniaze a majetok?

Ježiš povedal svojim učeníkom: „Majte sa na pozore pred nepravými prorokmi: prichádzajú k vám prezlečení za ovce, ale vnútri sú draví vlci. Poznáte ich po ich ovocí. Či sa zberá z tŕnia hrozno alebo z bodliakov figy? Tak každý dobrý strom prináša dobré ovocie, ale zlý strom prináša zlé ovocie. Dobrý strom nemôže prinášať zlé ovocie ani zlý strom prinášať dobré. Každý strom, ktorý neprináša dobré ovocie, bude vyťatý a hodený do ohňa. Poznáte ich teda po ich ovocí.” Matúš 7, 15-20

Zdroj: allatraunites.com

Viac informácii priatelia o tom, čo sa v skutočnosti deje, sa dozviete v konferencii Tvorivá spoločnosť. O čom snívali Proroci. Svetu bola konečne odhalená pravda. A o tej treba hovoriť.