Založ si blog

Dôsledok zmien v magnetickom poli

V súčasnosti je magnetické pole Zeme oslabené o 10 % a tento jav i naďalej rastie. V dôsledku toho sa my, ľudia, stávame bezbranní voči účinkom kozmického žiarenia. Preto dochádza k prudkému nárastu onkologických, vírusových a iných typov ochorení. Vedci zistili, že v dňoch magnetických búrok sa počet srdcových infarktov a mŕtvic, vrátane tých so smrteľným koncom, zvyšuje dvakrát až trikrát. Vysvetľuje sa to tým, že pri zmene magnetického poľa sa vonkajší náboj erytrocytov znižuje, čo vedie k ich adhézii. Zrážanlivosť krvi sa približne 2,5-krát zvyšuje, čím sa zároveň zvyšuje riziko vzniku trombózy. 

Treba zdôrazniť aj jednu závažnú skutočnosť, týkajúcu sa nášho zdravia, ktorú zatiaľ oficiálna veda nedokáže vysvetliť. Mnohé krajiny začali biť na poplach: mladí a zdraví ľudia zrazu začali nečakane a náhle umierať. Pitva pritom neukázala žiadne organické poškodenie (žiadnu aneuryzmu, jazvy na srdci, krvné zrazeniny alebo cievne praskliny) – srdce akoby bolo jednoducho vypnuté. Tento jav dostal pomenovanie „syndróm náhleho úmrtia dospelých”. Lekári nevedia nájsť príčinu tohto fenoménu a zaráža ich množstvo vyskytujúcich sa prípadov. 

Ich počet stále rastie

Existuje niekoľko verzií toho, čo môže zapríčiňovať náhle úmrtia. No napriek financovaniu výskumu v týchto oblastiach počet náhlych úmrtí vo svete naďalej rýchlo rastie. To všetko je signálom toho, že príčina je v procesoch, ktoré oficiálna veda stále nepozná. Pravda je taká, že pozorujeme ďalší druh atypických anomálií ako následok zmien v jadre Zeme a oslabeného magnetického poľa.

Ide o prudké lokálne zvýšenia sily magnetického poľa, migrujúce po povrchu Zeme. Organizmus človeka, ktorý sa dostane do takejto zóny, sa jednoducho vypne. Pri absencii resuscitácie v priebehu prvých dvoch alebo troch minútach nastáva smrť. Dnes sa tento druh atypických anomálií v dôsledku rastúcej nestability jadra planéty vyskytuje čoraz častejšie na rôznych miestach Zeme, čo znamená, že náhlych úmrtí bude pribúdať. Zatajiť tento fakt nie je možné. V najbližších rokoch sa stane novou globálnou pandémiou. 

Vynára sa otázka: ako si zachrániť život? Dnes sa ľudský život necení, preto pri zachovaní spotrebiteľského formátu sa tento problém nikdy nevyrieši. Je potrebné zmeniť formát spoločnosti zo spotrebiteľského na tvorivý, aby bol ľudský život na prvom mieste a aby vedci dostávali neobmedzené financie na výskum toho, ako odstrániť príčinu týchto anomálií, čiže stabilizovať jadro našej planéty. To umožní nájsť spôsob, ako odolávať vonkajšiemu kozmickému pôsobeniu ako hlavnej príčine všetkých súčasných anomálii. Toto je jediný spôsob, ako zachrániť ľudské životy.

úryvok z fóra: „Globálna kríza. Východisko existuje“, creativesociety

Používali nacisti antikultové praktiky?

02.07.2024

Alebo je to antikult, kto používa nacistické praktiky? Ako antikult ovplyvňuje život každého z nás a prečo by o antikulte mal v tejto dobe vedieť úplne každý, sa dozvieš v tomto článku. Určite zostaň až do konca. Príklad nečestného obchodníka Každý chce byť chránený proti nečestným obchodníkom. Predstavme si, že vznikne spoločnosť, ktorá bude na takýchto [...]

A zrazu sa celý svet prebudil a hovorí: „Páni, toto je nevyčerpateľný zdroj! “

15.06.2024

Počuli ste už o GAV – generátoroch vody zo vzduchu? Prevratná technológia, ktorá je schopná vyriešiť problémy s nedostatkom pitnej vody, odstrániť na Zemi hlad a smäd, a hlavne vyriešiť klimatické problémy, ktoré sa už prejavujú všade. O technológii GAV je natočený populárno-vedecký film Voda zo vzduchu: Cesta k záchrane ľudstva, v ktorom je predložený jasný [...]

Čo som sa naučila od Rómky

04.06.2024

Na autobusovej stanici čakala na autobus Rómka. Žena 50+ s rozčapenými nohami, v šatách odhaľujúcich ovisnuté prsia. Pohľad mi zbehol práve tam, do výstrihu. Zastavila som to – stopla som moje odsúdenie. Nič zlé nerobila, rozprávala sa s ľuďmi okolo… Boli to sekundy, pokiaľ som prešla okolo. No stačili mi na to, aby som uvidela obrázok, zanalyzovala a… Nedošlo k [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.