Založ si blog

Dôsledok zmien v magnetickom poli

V súčasnosti je magnetické pole Zeme oslabené o 10 % a tento jav i naďalej rastie. V dôsledku toho sa my, ľudia, stávame bezbranní voči účinkom kozmického žiarenia. Preto dochádza k prudkému nárastu onkologických, vírusových a iných typov ochorení. Vedci zistili, že v dňoch magnetických búrok sa počet srdcových infarktov a mŕtvic, vrátane tých so smrteľným koncom, zvyšuje dvakrát až trikrát. Vysvetľuje sa to tým, že pri zmene magnetického poľa sa vonkajší náboj erytrocytov znižuje, čo vedie k ich adhézii. Zrážanlivosť krvi sa približne 2,5-krát zvyšuje, čím sa zároveň zvyšuje riziko vzniku trombózy. 

Treba zdôrazniť aj jednu závažnú skutočnosť, týkajúcu sa nášho zdravia, ktorú zatiaľ oficiálna veda nedokáže vysvetliť. Mnohé krajiny začali biť na poplach: mladí a zdraví ľudia zrazu začali nečakane a náhle umierať. Pitva pritom neukázala žiadne organické poškodenie (žiadnu aneuryzmu, jazvy na srdci, krvné zrazeniny alebo cievne praskliny) – srdce akoby bolo jednoducho vypnuté. Tento jav dostal pomenovanie „syndróm náhleho úmrtia dospelých”. Lekári nevedia nájsť príčinu tohto fenoménu a zaráža ich množstvo vyskytujúcich sa prípadov. 

Ich počet stále rastie

Existuje niekoľko verzií toho, čo môže zapríčiňovať náhle úmrtia. No napriek financovaniu výskumu v týchto oblastiach počet náhlych úmrtí vo svete naďalej rýchlo rastie. To všetko je signálom toho, že príčina je v procesoch, ktoré oficiálna veda stále nepozná. Pravda je taká, že pozorujeme ďalší druh atypických anomálií ako následok zmien v jadre Zeme a oslabeného magnetického poľa.

Ide o prudké lokálne zvýšenia sily magnetického poľa, migrujúce po povrchu Zeme. Organizmus človeka, ktorý sa dostane do takejto zóny, sa jednoducho vypne. Pri absencii resuscitácie v priebehu prvých dvoch alebo troch minútach nastáva smrť. Dnes sa tento druh atypických anomálií v dôsledku rastúcej nestability jadra planéty vyskytuje čoraz častejšie na rôznych miestach Zeme, čo znamená, že náhlych úmrtí bude pribúdať. Zatajiť tento fakt nie je možné. V najbližších rokoch sa stane novou globálnou pandémiou. 

Vynára sa otázka: ako si zachrániť život? Dnes sa ľudský život necení, preto pri zachovaní spotrebiteľského formátu sa tento problém nikdy nevyrieši. Je potrebné zmeniť formát spoločnosti zo spotrebiteľského na tvorivý, aby bol ľudský život na prvom mieste a aby vedci dostávali neobmedzené financie na výskum toho, ako odstrániť príčinu týchto anomálií, čiže stabilizovať jadro našej planéty. To umožní nájsť spôsob, ako odolávať vonkajšiemu kozmickému pôsobeniu ako hlavnej príčine všetkých súčasných anomálii. Toto je jediný spôsob, ako zachrániť ľudské životy.

úryvok z fóra: „Globálna kríza. Východisko existuje“, creativesociety

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 645601x
Priemerná čítanosť článkov: 1986x

Autor blogu