Založ si blog

Keď sa slušní ľudia boja

Nedávno sme robili rozhovory v malebnej dedinke na juhu Slovenska. Rozprávali sme sa s ľuďmi o tom, v akom svete by chceli žiť, resp. my sme im hovorili o možnosti žiť vo svete, kde sa všetci budeme mať dobre, v Tvorivej spoločnosti. Ľudí nepresviedčame, len informujeme. Je dôležité, aby o tejto možnosti vedel každý, a sám si vybral, či takýto formát spoločnosti podporí alebo nie.

Rozhovory prebiehali krásne. Našli sme spoločnú reč, hovorili sme spolu ako človek s človekom. Dokonca nám starosta ponúkol priestory na besedu. Za pár dní sa všetko zmenilo. Beseda bola, ale museli sme hľadať iný priestor. Našli sme a tiež bol príjemný. A prišli ďalší ľudia… Ale neprišiel ani jeden z tých, ktorí ešte pred týždňom nemali problém s nami hovoriť, že chcú žiť ako ľudia.

Strach má veľké oči

Nemusí to tak byť, no kľudne aj môže, že si po rozhovore začali hľadať informácie o projekte na internete. V dnešnej dobe je to prirodzená reakcia. A určite boli médiami informovaní v prvom rade o tom, že je Tvorivá spoločnosť sekta a preto treba dať od nej ruky čo najďalej.

Úplne chápem, že sa ľudia boja. Žijeme v ťažkej dobe. Kvôli strachu si však nedokážeme alebo nechceme vytvoriť vlastný názor. Naučili nás prijímať všetko mediálne „predžuté“. Nechce sa nám samým hľadať, poznávať, analyzovať… Aj sa nám idea Tvorivej spoločnosti páči, ale radšej sa pre istotu stiahneme. Nepôjdeme predsa s kožou na trh. Robiť sebe a svojej rodine problémy. Takto to funguje nielen na Slovensku. 

Sme trendy

No, vďaka Bohu, napriek tomu rastieme. Tých, ktorí pochopili, že Tvorivá spoločnosť je fakt projektom samotných ľudí, je už 40 000 000! Ešte nie štyri miliardy, ale aj táto cifra je super. A teraz spoločne porozmýšľajme. Akoby na projekt reagovala väčšina ľudí, keby sa o Tvorivej spoločnosti všade písalo a hovorilo výsostne v pozitívnom zmysle? Akoby sa zmenil postoj ľudí k projektu? Keby z televízie, rádia, internetu, reklamných agentúr…, keby odvšadiaľ hovorili o tom, aká je Tvorivá spoločnosť „cool“. BBC, CNN, Omnicom Group, Netflix, MTV, Forbes, The Washington post, The New York Times, Izvestija, Vogue, Bloomberg, Cosmopolitan, Pravda, Sme.., keby všade propagovali výhody Tvorivej spoločnosti.

Keby hovorili o tom, že Kapsula zdravia nie je mýtus, ale skutočná technológia, ktorá pomôže vyzdravieť každému. Keby informovali o tom, že bezpečnosť každého z nás bude zaistená celosvetovou Ústavou a kontrolovaná nami všetkými a najmodernejšími technológiami. Keby vo všetkých reklamných agentúrach „nahodili“ trend pomoci jeden druhému – keď pomáhaš iným, pomáhaš sám sebe. Keby na všetkých bilbordoch, od východu na západ, od severu na juh, bolo vysvietených 8 osnov, podľa ktorých budeme všetci žiť. Keby sa propagovalo, že je normálne žiť v pokojnom a spravodlivom svete, kde život každého človeka je na prvom mieste… 

Čo by si ľudia vtedy mysleli o Tvorivej spoločnosti? 

Nedôveru, nepochopenie a strach by nahradil ich záujem o vlastnú budúcnosť. Som o tom presvedčená.

So šejkom alebo bez neho

Nemôžeme si kúpiť médiá. My, obyčajní ľudia, na to nemáme prostriedky. Možno, keby sa našiel nejaký bohatý šejk, ktorý by pochopil, že mu už zanedlho jeho miliardy nebudú na nič. A využil by ich, ako svoju najlepšiu investíciu, na propagáciu projektu.

No 40 000 000 ľudí bude aj tak ďalej informovať o Tvorivej spoločnosti ako o šanci, pretože nemáme veľa času. A onedlho budú aj bez šejka média vysielať výhody Tvorivej spoločnosti… A zovšadiaľ pôjde informácia o príprave na celosvetové referendum. Je to nevyhnutné, pretože všetci chceme žiť v mieri, dostatku a bezpečí. Je to nevyhnutné, lebo všetci budú chcieť prežiť, keď sa zoči voči stretnú s narastajúcimi klimatickými katastrofami. Smutné je však to, že do tej doby na svete, kvôli súčasným krízam, veľa ľudí zomrie alebo bude trpieť. A nie preto, že sa nenašiel nejaký dobromyseľný šejk, ale preto, že sa slušní ľudia boja!

H.

zdroj:creativesociety

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 645590x
Priemerná čítanosť článkov: 1986x

Autor blogu