Založ si blog

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine:

„Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB na ovplyvňovanie politických procesov je situácia, ktorá sa odohrala na Ukrajine v roku 2020.
Počas volieb starostu v Kyjeve sme boli svedkami koordinovanej operácie KGB s cieľom zdiskreditovať jednu z kandidátok na starostu pani Irinu Vereščuk. V rámci predvolebnej kampane sa pani Vereščuk aktívne zapájala do mediálnej činnosti a poskytla množstvo rozhovorov rôznym zdrojom vrátane dobrovoľníckeho kanálu ALLATRA TV, ktorý je projektom organizácie ALLATRA.


V tomto rozhovore vyjadrila proukrajinský a prodemokratický postoj a preukázala svoju pripravenosť slúžiť ukrajinskému ľudu.
Na základe tohto rozhovoru začali vplyvoví agenti KGB v médiách aktívne obviňovať pani Vereščuk z podpory proruských názorov v dôsledku jej účasti na rozhovore pre ALLATRA TV. A na ukrajinský mediálny priestor sa zniesla hora podobných hanlivých článkov.
Boli jej priradené absurdné nálepky ako aktívna členka proruskej sekty, sektárka a že uctieva  Putinovu sektu. Keďže téma ruskej agresie je pre ukrajinskú spoločnosť mimoriadne citlivá, takáto diskreditačná kampaň vedená rukami vplyvových agentov KGB zohrala svoju úlohu a viedla k poklesu jej ratingu. Hlavné mesto Ukrajiny tak nedostalo primátora, ktorého pozícia by bola jednoznačne nepriaznivá pre plány KGB a ohrozovala by ich záujmy.
Prečo inak by investovali prostriedky a zapojili svojich vplyvových agentov do jej diskreditácie?
Toto je len jeden z jasných príkladov vplyvu KGB na voľby v demokratickej krajine, ktorého cieľom je usmerniť politické procesy v tejto krajine smerom, ktorý si prajú.
Okrem toho tento príklad ilustruje agresívnu a žiaľ účinnú metodiku diskreditácie, ktorú vyvinula KGB.
Ak dokázali svojimi manipulatívnymi metódami pošpiniť povesť takej čistej a zákony dodržiavajúcej organizácie, akou je ALLATRA a to až do takej miery, že ju použili ako strašiaka, čo potom dokážu urobiť s povesťou akejkoľvek inej nežiadúcej osoby, aj keby to bol najvyššie postavený úradník na svete?
Takýmito metódami môžu zmeniť jeho povesť z bielej na čiernu, ak jeho úloha už nebude pre KGB výhodná. Navyše to môžu urobiť s ktorýmkoľvek politikom v ktorejkoľvek krajine, keďže ich chápadlá siahajú po celom svete.“

Je dobré, a priam nevyhnutné, aby verejnosť mala takéto informácie, inak je verejná mienka veľmi ľahko ovplyvniteľná. Pričom overovať si zdroje a fakty je dôležité pre správne rozhodnutie v každej situácii a oblasti.

M.

Zdroj: egonreport, Pomsta veľmajstrov. Odhalenie tajných hráčov moci; Na Slovensku zlyháva demokracia. Máme dôkazy

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Na Slovensku totálne zlyháva demokracia. Máme dôkazy

15.04.2024

Slovensko sa zaraďuje medzi demokratické krajiny, no ľudské práva a sloboda prejavu sa tu neustále rôznym spôsobom porušujú. A to aj pod hlavičkou tých, ktorí majú ľudí chrániť. Určite ste zachytili hon na Tvorivú spoločnosť (aj hnutie ALLATRA), ktorá v relácii Reportéri, vo verejnoprávnej televízii, bola označená ako nebezpečná proruská sekta. Napísaných [...]

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Takmer storočná Ukrajinka prešla podľa polície desať kilometrov z okupovaného územia

30.04.2024 14:45

"Prežila som tamtú vojnu a prežijem aj túto vojnu," povedala.

blaha ľuboš

Blaha poskytol propagandistický rozhovor ruskej televízii, podľa Šimečku konal v rozpore so zahraničnou politikou Slovenska

30.04.2024 14:35

Líder PS konštatoval, že za svoje výroky by sa mal Blaha okamžite ospravedlniť.

Netanjahu

Netanjahu: Izrael podnikne inváziu do Rafahu bez ohľadu na výsledok rokovaní

30.04.2024 14:25

Rafah leží v Pásme Gazy pri hranici s Egyptom a po vypuknutí vojny tam našlo útočisko viac ako 1,5 milióna Palestínčanov.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 644748x
Priemerná čítanosť článkov: 1984x

Autor blogu