Založ si blog

Jednosmerný lístok na Mars

“Aký význam má posielať ľudí na istú smrť? Keď vopred vieme, že nemáme technológiu na to, aby sme ich mohli dopraviť bezpečne domov?” 

Napriek tomu o tento nezmyselný výlet má záujem viac ako 200-tisíc ľudí. Ktokoľvek tam pôjde, zahynie. Nikdy už viac neuvidí svojich blízkych. Stojí to za to, že jeho rodičia, deti, susedia či kolegovia sa budú utešovať tým, že zomrel práve na Marse?

Sen o kolonizácii Marsu stojí na veľmi vratkých nohách. A mimochodom, z financií, ktoré sa vlievajú do projektu vopred odsúdeného na zánik, sa človeku zatočí hlava. Miliardy dolárov. Má práve predraženosť projektu ľudí presvedčiť o jeho výnimočnosti? Veď Mars je mŕtva planéta. Kedysi dávno bol na nej život. V posledných rokoch tam našli vodu. To však zďaleka nestačí na to, aby sme na ňom mohli dlhodobo žiť. Toho si je vedomý aj školák, ktorému nechýba štipka kritického myslenia. 

Ako bolo uvedené na konferencii Tvorivá spoločnosť. Spoločne môžeme, zákulisie projektu kolonizácie Marsa vedie k Rímskemu klubu. Patrí tam elita, ktorá sa na Mars prekvapivo až tak veľmi nehrnie. Jej členovia sa boja o svoj život, no nerobí im problémy poslať na istú smrť iného človeka. 

Poďme byť ľudia. Naučme sa vziať zodpovednosť za to, kde idú aj naše peniaze. Načo utekať na inú planétu, keď máme možnosť viesť dôstojný život, tu na Zemi? Veď máme na to všetko potrebné. Kolonizáciu iných planét si nechajme na neskôr. 

Zdroj: allatraunites.com, YouTube: Tvorivá spoločnosť. Spoločne môžeme

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 645954x
Priemerná čítanosť článkov: 1988x

Autor blogu