Založ si blog

Teslova voľná energia: magnetický generátor energie s účinnosťou 300%?

“Pre pochopenie, je to voľný prístup k zdroju energie, ktorý ho vedie k nezávislej existencii a v zásade k jeho večnému životu, povedzme, a k neobmedzenému rozširovaniu možností. 

Ovládanie voľnej energie znamená, že ju jednoducho získavame v ktoromkoľvek bode, my ju generujeme, nedobývame ju. Ťažíme teraz uhlovodíky a všetko ostatné, ale toto generujeme v ktoromkoľvek bode našej sféry v potrebnom množstve.” 

I.M. Danilov

Magnetický generátor energie, ktorý má údajne účinnosť 300 %.

Na prvý pohľad sa to javí ako nezmysel, že to odporuje všetkým známym zákonom fyziky. Prečo to teda sem dávam? 

Veda sa posúva míľovými skokmi a zmienim objavy, ktoré síce možnosť magnetických generátorov nedokazujú, ale rozhodne ich už veda tak silne nevyvracia…

Základná vec je, že pojem vákuum sa od začiatku 20. Storočia veľmi zmenil. Dovtedy bol vnímaný ako skutočne prázdny priestor.

 Dnes už vedci vedia, že prázdny priestor sa nedá vytvoriť. Vyplýva to z Heissenbergovho princípu neurčitosti, kde nemôžeme mať nulovú energiu žiadneho bodu. Experimentálne sa to dokázalo v Los Alamos v roku 1996, kde zmerali Casimirov efekt. Dôsledkom je i to, že vo vákuu neustále vznikajú a zanikajú páry virtuálnych častíc. 

Ďalšou indíciou je to, že Maxwellove rovnice, ako ich poznáme, nie sú kompletné – v pôvodnej formulácii ich Maxwell formuloval pomocou kvarterniónov (4-rozmerné čísla s určitými vlastnosťami). Prepis do komplexných čísel bol síce nutný krok, aby sa aspoň niečo dalo spočítať, ale teória nepopisuje určité efekty. 

Dnes sa začínajú objavovať merania, ktoré ukazujú napríklad na to, že svetlo interaguje s magnetickým poľom za veľmi extrémnych podmienok.

 To moderná formulácia nepopisuje, ale pôvodná formulácia to obsahovala. Už dlho máme kvantovú elektrodynamiku, ktorá v sebe pôvodnú Maxwellovu teóriu obsahuje v plnom rozsahu, ale s tým sa nič praktické nedá spočítať (je to jednoducho príliš zložité).

Ak sú obvody príliš zložité, potrebujú Maxwellovu teóriu v pôvodnom rozsahu – napríklad pokiaľ obvod obsahuje cievky do kruhu. A prakticky to znamená, že to je veľmi zložité na spočítanie.

Niektoré Teslove konštrukcie obsahovali práve tieto prvky. Takže môj záver – nevieme, čo sa deje v zložitých obvodoch. A vákuum obsahuje energiu, ktorá v princípe nemôže dôjsť. Takže je možné, že magnetické generátory nefungujú, možno nefunguje ani tento prístroj, ale rozhodne to nie je fyzikálne tak nemožné, ako by sa mohlo zdať bez kvantovej teórie poľa. 

Zdroj: https://infinitysav.com/

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 641891x
Priemerná čítanosť článkov: 1975x

Autor blogu