Založ si blog

99 percent ľudí je dobrých. Prečo však mlčia?

Dnes je vo svete veľmi veľa dobrých ľudí. Bezpochyby, 99 percent ľudí je dobrých. Aj napriek tomu stále vidíme vládu šialenstva. A príčinou toho, ak máme zopakovať staré príslovie: „Všetko, čo je potrebné, aby zlo prevládalo v tomto svete je, aby dostatočne veľa dobrých ľudí bolo nečinných.”

Sasha Stone, slová, ktoré zazneli na konferencii „Tvorivá spoločnosť. O čom snívali Proroci.“

Sem-tam zachytím rozhovor ľudí, ktorých stretnem na prechádzke v parku, pri čakaní na autobus alebo pri nákupe potravín. Je v tom istá zvedavosť, pretože ma zaujíma, čím ľudia žijú. Väčšina rozhovorov sa točí okolo tých istých tém. Ľudia sa sťažujú na politikov, zvyšovanie cien, svojich šéfov, či rodinných príslušníkov, ktorí si „idú svoje“ a odmietajú plniť všetky očakávania.

„Čo ja len môžem! To tým poslancom v parlamente sa žije! Nerobia nič a aj tak im ide kráľovský plat!“ Starší pán sa sťažoval svojmu vnúčikovi, ktorého viac zaujímal rozkvitnutý orgován než dedove hundranie. Uvedomila som si, že starý pán do vnuka (pod)vedome zasieva bezmocnosť, presvedčenie, že svet dokáže zmeniť len politik. Nie je to tak!

Môžeme zmeniť všetko. Stačí konať! Prestať sa pasívne pozerať, ako sa naša loď potápa! Každý z nás dokáže veľmi veľa. Sme ľudia a je v nás ohromný potenciál. Aj zmena pohľadu dokáže zázrak. Z pasivity sa môžeme prepnúť na aktivitu. Informovať ľudí, že sa dá žiť inak. Že je tu Tvorivá spoločnosť, v ktorej má naozaj život človeka najvyššiu hodnotu. Stačí si uvedomiť, že informácia má skutočnú silu. Koniec koncov, neraz nás o tom presviedčajú práve médiá. Tak poďme silu informovania využiť v prospech celého ľudstva!

Zdroj: allatraunites.com, Tvorivá spoločnosť. O čom snívali Proroci

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 641045x
Priemerná čítanosť článkov: 1972x

Autor blogu