Založ si blog

Rozhodujeme o smrti našich detí

Tento týždeň ma karanténa obmedzila v pohybe. Sedím doma, ale deje sa viac, ako keby som obehla celý svet.

Pomáham s korektúrou prekladov svetových vedcov, ktorí vystúpia na dnešnej celosvetovej konferencii “Globálna kríza. Čas pravdy”. Ak je to žena, hneď sadám za mikrofón a nahrávam slovenský dabing. Som priamo vtiahnutá do procesu a prekvapenie strieda šok. Vedela som, že je zle, ale počuť to od kapacít s dôkazmi a ich priznaním, že doteraz mlčali, lebo si mysleli, že netreba hovoriť, je strašné. 

Uvedomujem si, že to, čo prebieha za oknom, na sociálnych sieťach. Všetky tie veľmi vážne okolnosti, ktoré sa nám v posledných rokoch dejú, sú len odrobinkou toho, čo sa naozaj deje. 

Na jednej strane sa mi zdá, že sa nič nedeje, veď autobusy a vlaky chodia, obchody sú zásobené… Štve ma súčasná situácia nedodržiavaním MOJICH  ľudských práv, no. Počúvam odborníkov, vkladám im do úst môj hlas, aby aj na Slovensku mohli ľudia počuť… A uvedomujem si, že žijeme v mimoriadne dôležitom období. Už nie je možné byť “ani tam, ani tam.” Svet je tak na hrane, že byť v strede znamená byť pasívny. Nič sa nevyrieši pasivitou a zatváraním očí.

Každý človek je zodpovedný za to, čo bude so svetom v najbližších dvoch, troch rokoch. V tomto období sa rieši to, čo bude potom. A podľa vedeckých kapacít máme perspektívu samovrahov. My ako samovrahovia však rozhodujeme o smrti našich detí, ktoré ešte nevedia zaujať stanovisko a rozhodnúť sa, čo robiť.

Každý, kto vie (a o tom, čo sa deje, vie skoro každý dospelý človek), je zodpovedný za to, ako sa rozhoduje. Nie sú možné výhovorky, ktoré by platili pred pár rokmi. Svet je úplne iný. Svet je na hrane. Svet na svoju záchranu potrebuje každého zodpovedného človeka. 

Ak si to neuvedomíme, ak nezoberieme zodpovednosť za budúcnosť našich detí na seba a nezačneme konať, nastane ENDE pre všetkých.

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 642100x
Priemerná čítanosť článkov: 1976x

Autor blogu