Založ si blog

Kolikrát jsme již očekávali konec světa?

Když se jako rodič podíváte do očí svého dítěte, udělali byste cokoliv pro jeho úsměv, spokojenost a prosperitu.

Po zhlédnutí filmu „Dolů hleď! (Don´ t look up)“ se mi chce ještě více konat, ještě více informovat o Tvořivé společnosti. O našem jediném východisku pro přežití celého lidstva. Uvnitř hoří tak obrovský oheň lásky a podpory, že ho nejde ignorovat. Je to vnitřní volání po lásce, soudružnosti, vzájemné podpoře, přátelství, svobodě a pravdě. Nyní je čas zvednout zadek a začít něco dělat pro budoucnost nás všech! 

Už jsem slyšela, že lidi jenom strašíme katastrofami, že je to nějaká propaganda čehosi. Nebo, ať je klidně konec světa, stejně umřeme. To jako vážně?! Tohle snad nemůže říct nikdo normální. Ty nechceš žít? Nechceš, aby žili tvoje děti, vnoučata, tvoji rodiče, prarodiče, tvoje příbuzní a známí? Lidé nejspíš tolikrát slyšeli o konci světa, že na to vůbec nereagují, ignorují to. I když se jim předkládají vědecká fakta a důkazy. 

To jsme jako lidstvo opravdu tak degradovali? Skutečně, když slyšíme o vyřešení všech našich problémů a krizí, nazveme to utopií a jen nad tím mávneme rukou? Copak je utopie hodnota lidského života, láska, vzájemná úcta a podpora, přátelství, bezplatné vzdělání, dostupná kvalitní zdravotní péče, zaručené základní lidské potřeby, pravdivé informace, možnost rozhodovat o celé společnosti? 

Jestli je tohle utopie, tak já jsem utopista a z celého srdce si přeji Tvořivou společnost. Nejen pro sebe, ale hlavně pro své děti, rodiče, příbuzné, známé a všechny lidi. Chci, aby každý člověk žil důstojně. A je to možné! Stačí tak málo. Jen se sjednotit a šířit myšlenku Tvořivé společnosti po celém světě. 

Copak to nestojí za záchranu lidských životů? Jak nám asi bude, když zjistíme, že je opravdu konec, že je už pozdě s tím něco dělat? Dokážeme se pak podívat do nevinných očí svých děti a říct jim, že jsme byli příliš egoističtí, sobečtí a zahledění do sebe, že jsme sice viděli pravdu, ale vykašlali se na to a raději jsme strčili hlavu do písku? Opravdu nechci, aby to dopadlo jako ve výše zmíněném filmu. Jsem člověk a chci žít!

Jsem vděčná všem nelhostejným lidem, kteří mluví pravdu, informují o Tvořivé společnosti a tím nás všechny dostávají blíže ke sjednocení celého lidstva a vybudování lepšího světa. A na konec bych vás ráda pozvala na nadcházející fórum „Globální krize. Jsme lidé. Chceme žít“, které se uskuteční 7.5.2022 v 17:00 SELČ na platformě creativesociety.com.

Julie

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 641331x
Priemerná čítanosť článkov: 1973x

Autor blogu