Založ si blog

Zjedz hovno, aj ja by som zjedol.

Považujem sa za tolerantného človeka, no tolerovať zlo nebudem

Prominentný synáčik, ktorý si vytvoril zárobkovú činnosť na internete, a s ktorou chce, okrem iného, expandovať do celého sveta, je ochotný za 10 000 eur zjesť psie exkrementy. Veď prečo by nie, keď mu zaplatia toľko, na koľko si on svoj absurdný skutok ocenil. No ak je v tomto človeku nejaká zvrátenosť, mali by sa ním zaoberať kompetentní, myslím tým psychiatrov. A určite by sa mu nemalo dovoliť šíriť zvrátenosti ďalej a ovplyvňovať tak správanie a, dovolím si tvrdiť, aj životy našich detí a mládeže. 

Liberalizmus nemusím, a vždy mi prišlo absurdné, že sa do našich životov dostali fenomény, ktoré sme ešte pred pár rokmi brali ako zvrátenosť. A stalo sa, že liberalizmus je v politike. Ocko nášho prominentného synáčika zastáva vysokú politickú funkciu. Poviem to priamo, vládne nám. Synáčik tvorí, čo tvorí. Jeho otecko sa teší z úspešnosti svojho Fifiho, a záujmy v prospech občanov idú bokom.

Opíšem zopár faktov, ktoré sa týkajú bizarných aktivít, ktoré som spomínala vyššie. Fenomén Youdare vznikol na Slovensku v januári tohto roka. Celá sociálna sieť je vybudovaná len na vykonávaní rôznych, často absurdných výziev za peniaze, a to prevažne mladými ľuďmi. Sami si stanovia cenu, za akú sú ochotní ísť do výzvy, a ostatní používatelia stránky sa im na to skladajú. Dvadsať percent z vyzbieranej sumy ide do vrecka sprostredkovateľa absurdít a zvráteností. Pije sa voda zo záchodu, zapaľujú sa hlavy, alebo sa splachujú v záchodoch, prevlieka sa kondóm cez nosné dierky a jedia sa aj psie exkrementy. Zatiaľ čo synáčik Fifi hovorí, že za 10-tisíc eur by aj on sám zjedol výkaly psa, na jeho stránke sa našiel chlapec, ktorý to spravil za 100 eur! A aktuálne má podľa tvorcov platforma približne 50-tisíc aktívnych používateľov mesačne a ich počet vraj rýchlo stúpa.

Je šokujúce, že vôbec môže niečo také vzniknúť, že nie sú páky (legislatívne je to ošetrené proti záujmom normálneho človeka!), aby sa takéto nebezpečné činnosti stopli hneď pri ich vzniku. Každému normálnemu človeku musí byť totiž jasné, že to v prospech nás všetkých nie je. Napriek tomu to berieme ako pikošku, v lepšom prípade sa posnažíme viac sledovať, čomu venujú na internete pozornosť naše deti. 

No kde je pochopenie toho, že s tým treba niečo robiť?! Keď hovorím s ľuďmi o spájaní sa v mene lepšej budúcnosti pre nás všetkých (Tvorivá spoločnosť), pozerajú na mňa ako na blázna. No povedzme si pravdu, kto je tu blázon? 

Kto z nás nechce žiť tam, kde bude zákaz propagandy násilia, neprípustnosť a odsúdenie akejkoľvek formy rozdelenia, agresie, prejavu proti ľudskosti? Ja chcem, som človek, a nie zvrátené zviera. 

PS: A výmena politikov pri koryte nič nevyrieši. Nemáme čas nič nerobiť a odovzdávať zodpovednosť za svoj život iným. Je čas na pravdu a totálnu zmenu. Samozrejme, k lepšiemu.

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 641113x
Priemerná čítanosť článkov: 1973x

Autor blogu