Založ si blog

A predsa sa točí!

V roku 1633 sa pred inkvizičný súd v Ríme postavil v tom čase takmer 70-ročný Galileo Galilei. Súd ho uznal vinným, vyhlásil za kacíra a prinútil verejne odvolať svoje tvrdenie o tom, že stredom Slnečnej sústavy je Slnko a Zem je planéta obiehajúca okolo Slnka. Podľa vtedajšieho cirkevného učenia (geocentrizmus) bola totiž za stred vesmíru považovaná Zem.

Všetci vieme, že tento svet je jedna veľká LOŽ! 

Lož je úplne vo všetkom a pretrváva dodnes. Hráme hru na klamstvo. Vidíme ho od malička okolo seba, berieme ho ako súčasť života a klameme si navzájom. PRAVDA sa po celé stáročia vytráca, a vlastne už skoro nikde nie je. Treba ju hľadať v pivniciach, v archívoch, trezoroch a na iných miestach, kam ju zahnali. A hľadá ju vôbec niekto? Chceme ju nájsť a uvidieť? Mnohým ju rozum nedovolí prijať už len preto, že nechce pripustiť, že bol oklamaný. Niekomu pravda narúša spokojný život. Iní ju prijímajú s rozpakmi. Veľa z nás má z pravdy STRACH.

Riadia naše životy

A sú takí, ktorí zámerným sofistikovaným klamstvom riadia naše životy. Zámerne konajú tak, aby sme nepoznali pravdu, a aby sme sa jej báli. Žijeme vo svete klamstva a strachu! Vieme o tom, ale ticho mlčíme. No pravda je pre človeka životne dôležitá. Bez pravdy nemôžeme napredovať. Ona očisťuje a ukazuje správnu cestu. 

Zlomový okamih

Už dnes v sobotu 22.7.2023 o sa uskutoční pre kresťanov i pre celé ľudstvo epochálne dôležitá konferencia „Globálna kríza. Kto je pre nás Ježiš Kristus?“ Tam sa dozvieme PRAVDU. ONA dá všetko na svoje miesto a pomôže očistiť svet od klamstva. Dá pochopenie, prečo je dnešná spoločnosť taká, aká je. Prečo Galileo odvolal svoje pravdivé tvrdenie, a prečo nežijeme vo svete rovnosti a spravodlivosti, o ktorom kázal Ježiš. 

Ak ju pozrieš do konca, budeš šokovaný, prekvapený, zhrozený, ale budeš vedieť Pravdu, ktorá oslobodzuje. A skutočná sloboda je nádherná.

Môžu ti vravieť hocičo, no ty vieš, že:  A predsa sa točí! 

A.

zdroj:creativesociety

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Proti zásahom do RTVS a druhého piliera protestovali v Bratislave tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 21:30

Protest zorganizovalo len opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 645762x
Priemerná čítanosť článkov: 1987x

Autor blogu