Založ si blog

Voľná energia na dosah

Rozmýšľam nad tým, čo ľuďom bráni vidieť pravdu. Existuje toľko do očí bijúcich faktov, a my nevidíme alebo nechceme vidieť.

Média, ako spoľahlivý vymývací produkt, nás dokážu regulovať tým smerom, ako to je niekomu potrebné. Naučili nás myslieť si, že život aký žijeme je práve taký, aký má byť. Že byť otrokom je normálne.

Každému z nás určite niekoľkokrát v živote brnkla o nos informácia o BPG (bezpalivový generátor), perpetuum mobile, večnom stroji, gravitačnom motore, je jedno ako to nazveme. Vieme, že takéto prístroje existujú. A to je všetko. Žijeme v stereotype bežiaceho škrečka vo valci do samej smrti, a ani neprídeme k pravde. A pritom je dnes, v dobe internetu, veľmi ľahké hľadať a nachádzať pravdu. Stačí len chcieť uvidieť a pochopiť viac. 

Jednoduché počty dokážu spočítať, že ak má človek/rodina k dispozícii perpetuum mobile, ktoré vyrába nekonečnú energiu, automaticky sa zbavuje obrovského množstva problémov. Má teplo, svetlo, chlad podľa potreby, bezplatné cestovanie… Tak prečo to tak nie je, keď technológie existujú?

Mnohí vedci v priebehu viac ako sto rokov vynašli uvedenú technológiu. Rôznymi spôsobmi, no výsledok bol vždy rovnaký – BPG. Tak prečo ju nevyužívame? Preto, aby sme mohli byť riadení! Aby sme od rána do večera rozmýšľali o tom ako prežiť, nadobudnúť, ukradnúť, získať, predbehnúť… A v žiadnom prípade o tom, ako byť voľní, slobodní a šťastní. Vari môže niekto riadiť slobodných, spokojných a šťastných ľudí? Nemôže! 

Tí, ktorých jediným záujmom je čo najväčší zisk, urobia čokoľvek, aby sa nič nezmenilo.

Preto boli vedcom odoberané patenty, boli zastrašovaní, perzekvovaní a mnohí z nich zabití. A nás bežných ľudí otupujú, aby sme si nevideli ani na špičku nosa. Manipulujú naším myslením, vnucujú nám názory, vkladajú idey a spôsoby správania, ktoré potom považujeme za vlastné. Hlavne, aby to všetko viedlo k našej závislosti, k absolútnemu otroctvu.

Príbehy vedcov v priebehu rokov jasne dokazujú, aký zvrátený a chorý je systém, v ktorom žijeme.

🔷 Jevgenij Stepanovič Papušin a Jevgenij Nikolajevič Gigauri – títo muži nezávisle na sebe vynašli stroj, ktorý umožňuje úplne odstrániť gigantické elektrárne, tisíce a tisíce kilometrov káblov a milióny stožiarov. Ich stroje nie sú úplne totožné, ale princíp, na ktorom fungujú, je rovnaký. Ich výroba a fungovanie sú také jednoduché a samozrejmé ako samotná príroda. Neporušujú žiadne prírodné zákony, využívajú sily, o ktorých existencii sa netušilo. Práve túto energiu využívajú ich prístroje a stačí na výrobu energie potrebnej na zabezpečenie života človeka bez použitia tradičného paliva! Stroj potrebuje na svoju činnosť len primárny impulz.

Zároveň má Papušin variant stroja nahrádzajúceho prúdový motor. Tu sa otvárajú skutočne kozmické perspektívy, pretože jedným z hlavných problémov súčasnej kozmonautiky je nemožnosť vyniesť na obežnú dráhu obrovské množstvo paliva.

„A všetky tieto stroje nebudú dymiť, robiť hluk a smrad, nebude potrebné pre ne vytvárať palivo, čo znamená, že nebudú musieť poškodzovať Zem, ťažiť z nej miliardy ton uhlia, ropy a plynu, ničiť lesy. Zmizne zdroj ničenia sveta okolo nás. Človek bude slobodný, bude môcť žiť tam, kde si želá. Pretože súčasná urbanizácia, obrovské davy ľudí v mestách súvisia predovšetkým s ich koncentráciou okolo zdrojov energie. Vďaka novým strojom sa človek bude môcť organicky začleniť do prírodného prostredia bez toho, aby ho degradoval. Všetci získame čistotu okolitej prírody, a teda aj našich myšlienok, a navždy sa zbavíme strašnej otrockej závislosti od zdrojov energie.“ No Papušinove prvé zariadenie bolo ukradnuté, druhé rozbité a financovanie tretieho bolo zmrazené

🔷 John Andrews – vynašiel palivo pre spaľovací motor pridaním niekoľkých kvapiek jednoduchej a lacnej chemikálie do vedra s obyčajnou vodou. Jeden z najväčších ropných monopolov v USA kúpil od Andrewsa dokumentáciu a práva na tento vynález za dva milióny dolárov a ukryl ich vo svojich trezoroch.

🔷 Michail Michajlovič Filippov – pracoval na zariadení na prenos elektrickej energie vzduchom. Vďaka tomu dokázal počas pobytu v Petrohrade rozsvietiť luster v Cárskom Sele zo vzdialenosti 30 kilometrov. Bol jedinečný a univerzálny vedec, doktor matematiky, fyziky, chémie, filozofie… V lete 1903 ho našli mŕtveho v jeho domácom laboratóriu. Filippovove dokumenty a prístroje boli skonfiškované a považujú sa za stratené.

🔷 Stanley Meyer – vynašiel a patentoval zariadenie, ktoré dokázalo vyrábať energiu z vody namiesto ropného paliva. Hrozba straty trhu s ropou v dôsledku Meyerovho vynálezu znamenala pre ropných magnátov katastrofu. Kvôli tomu čelil tlaku vlády – bol obvinený z podvodu a vylúčený z vedeckej činnosti. 20. marca 1998 sa Meyer stretol s dvoma belgickými investormi. Schôdzka sa konala v reštaurácii Cracker Barrel. Prítomný bol aj Meyerov brat Stephen Meyer. Pri spoločnom stole jedli všetci toasty. Meyer náhle vybehol von a držal sa za krk. Stihol ešte bratovi povedať, že bol otrávený

🔷 Jean Marsol – v 50. rokoch minulého storočia dal patentovať svoj molekulárny spaľovací motor. Fungoval na vodu, zinok a antimón. Bol to v podstate vodíkový motor, v ktorom sa zmes vodíka a kyslíka vyrábala katalytickým rozkladom vody. Práce na vynálezcovom motore boli zastavené pod tlakom nadnárodných ropných monopolov. Hneď po podaní patentovej prihlášky na „molekulárny motor“ Jean Marsol, jeho manželka, svokra a štyri deti zahynuli pri automobilovej nehode. V tú istú noc vypukol v jeho laboratóriu náhly požiar, ktorý všetko zničil. O tri dni neskôr Marsolovu prvú manželku zabila električka a krátko nato náhle zomrel aj vynálezcov otec. Pozostatky rukopisov a dokumentov zhabali vojenskí vyšetrovatelia. Osud zamestnancov laboratória nie je známy.

🔷 Richard Clem – pracoval so zariadením na striekanie a čerpanie tekutého asfaltu. Všimol si, že čerpadlo asfaltového kužeľa pracovalo ešte 30 minút po vypnutí napájania. Tento objav viedol k vývoju motora bez paliva. Richard Clem tvrdil, že motor nepotrebuje žiadne palivo, iba výmenu oleja každých 250 000 míľ. Veľká uhoľná spoločnosť ponúkla Clemovi finančnú podporu a podpísala zmluvu o kúpe motora. Krátko po podpísaní dokumentov zomrel.

🔷 Albert Viktor Jozefovič Vejnik – doktor technických vied, profesor, člen korešpondent Akadémie vied Bieloruskej SSR. Vo svete je známy ako jeden zo zakladateľov teórie prenosu tepla a hmoty a termofyziky zlievarenských procesov. Vejnikove objavy v oblasti bezpohonného pohybu mohli dať bodku za všetkými palivovými technológiami. Vedecká „mafia“ Vejnikove práce skonfiškovala. Jeho knihy boli stiahnuté z kníhkupectiev a spálené. V roku 1996 ho v Minsku zrazilo auto. Druhé auto tragédiu dokonalo. Podobný incident sa stal aj mesiac pred smrťou, vtedy sa mu však podarilo zrážke s autom vyhnúť.

Zarábali by korporácie, keby bol ľuďom daný prístroj na vyrábanie energie zadarmo? Ako by sme žili, keby sme každý mali doma, v aute, na chalupe, v obchodoch, prevádzkach bezpalivový generátor energie? Ako by to zmenilo naše životy? Žili by sme ako ľudia!

No časy sa menia. A tí, čo začali chápať, vidia možnosti ako to všetko napraviť a zmeniť. Každý, kto odhodí predsudky a pozrie sa na zrejmé fakty, môže poznať pravdu a s ňou aj potenciál na absolútnu zmenu. 

🔷 2. 12. 2023 o 18:00 sa bude vysielať online fórum “GLOBÁLNA KRÍZA. ZODPOVEDNOSŤ”| Medzinárodné online fórum, v ktorom sa dozviete toľko dôležitých faktov, že sa vám už nebude chcieť žiť po starom.

PS: O pár rokov, keď budeme žiť v Tvorivej spoločnosti (názov nie je dôležitý) sa budeme snažiť zabudnúť na našu dlhoročnú nevedomosť. Budeme sa hanbiť (pred našimi deťmi), že sme na to neprišli skôr. A ony nám to odpustia. Budú vďačné za to, že sa nám to napriek našej zadubenosti nakoniec podarilo.

H.

zdroj:creativesociety.com

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 644412x
Priemerná čítanosť článkov: 1983x

Autor blogu