Založ si blog

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. 

V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky,  sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho skrytá hrozba“.

Toto je 2. časť úryvku na tému antikultových organizácií:

Dlhodobým vedúcim činiteľom Fekrisu bol Dvorkin, ktorý je zakladateľ Ruskej odnože – RACIRS.  Tým pádom je jasné, že sú prepojení. Podľa toho, čo Cholakian hovorí, táto organizácia v Rusku, RACIRS (Ruská asociácia centier pre štúdium náboženstiev a siekt) vystupuje ako advokát ruskej pravoslávnej cirkvi. To znamená, že vytvára pole, aby ruská pravoslávna cirkev bola jedinou akceptovateľnou náboženskou organizáciou v Rusku. Ale nie je v Ruskej ústave zakotvené, že máš slobodu vierovyznania? Čiže oni nemajú sekulárne náboženstvo, ani štátne náboženstvo. Tlačí sa to tam poza bučky. Zaujímavé, pretože v Rusku nie je len jedno náboženstvo. Sú tam moslimovia, aj mnoho iných náboženstiev. Ale ako Cholakian ukazoval vo svojom videu, tak za prezidentom Ruska vždy stojí osobne patriarcha pravoslávnej cirkvi. Nikto iný. Na všetkých oficiálnych návštevách a udalostiach, podľa fotografií je vždy prítomný Kirill… Zober si tú bezmocnosť, pretože koľko bolo popísaných listov, koľkokrát sa obracali predstavitelia iných náboženstiev, či už na predstaviteľov OSN, či už na ministra zahraničných vecí Blinkena. Bezvýsledne. Nič sa nezmenilo. Stále je tu jedna grupa ľudí, ktorá v podstate pokračuje vo svojej činnosti, nálepkuje ostatné hnutia ako sekty a tým pádom vytvára monopol pre určitú skupinu, ktorá povie, že takto to bude a hotovo. 

A kde je potom tá pluralita? Ako môže takéto niečo existovať v demokratickej spoločnosti? Kde máš slobodu názoru, kde máš slobodu vierovyznania? Ako je to proste možné? Ja si môžem veriť komu chcem a prečo ma potom nálepkujú, že som taký, onaký a hentaký? Oni majú ohromnú moc na tie hnutia. Existuje veľa iných religionistov, ktorí nie sú v nejakej antikultovej organizácii,  a práve oni poukazujú na to, čo robia tieto antikultové organizácie. Ale o nich nie je počuť. Oni nehovoria také tie „pikošky“, ktoré chcú médiá.

Takže nemajú možnosť o tom povedať širokej verejnosti. Antikulty sú proste s tými médiami úplne späté. A jedná sa o vážne porušovanie ľudských práv. Na internete je mnoho odkazov o tom, ako jednajú a je to proti demokracii, je to proti ľudským právam. 

Používajú stále jednu a tú istú schému.

Čiže najprv niekoho falošne obvinia, potom ho prenasledujú a potom mu zakážu činnosť.

Bol taký príklad, myslím, že v Rusku so svedkami Jehovovými. Oni majú ešte aj dodnes problémy. Nikoho neobhajujem, ale podľa mňa teda nepredstavujú nejakú hrozbu.A napriek tomu ich v Rusku zakázali. Ale je zaujímavé, že to nemusí byť ani náboženská organizácia. Oni sa pustili aj do takých spoločností ako je Amway, Herbalife, také tie multilevely. Aj toto im je z nejakého dôvodu ako tŕň v oku, takže sa do nich pustili a idú po nich tvrdo.

No a toto nálepkovanie nás privádza aj k ALLATRE. Aj keď to nie je náboženské hnutie, to im nevadí, onálepkujú ťa ako náboženské hnutie, aby mohli použiť  všetky svoje páky, ktoré používajú proti náboženským hnutiam. A ľudia to berú, že tak to je, a vôbec si neuvedomujú, čo v skutočnosti za tým stojí. Ako povedal Egon Cholakian vo videu, v podstate ALLATRA bola ako keby baránok alebo jahňa, ktoré sa vedie na porážku s cieľom, aby divízia KGB, ktorá v 1993 obnovila svoju činnosť, dosiahla svoje ciele. Ale na druhej strane ALLATRU druhý protivník takisto využil na to, aby získal prehľad o aktivitách tejto hydry a šablónu, s akou pracuje. Čiže my sme zostali medzi dvoma kameňmi a onálepkovaní, jedni kričia to, druhí kričia ono.

Teraz to konečne dáva zmysel, prečo sa to dialo. Ale to, čo treba ešte povedať, je, že ultimatívnym cieľom je vlastne vytvoriť tzv. totalitarizmus alebo priviesť ľudí do absolútneho otroctva. Keď si zoberieme, k čomu aktivity týchto antikultových organizácií, vedú – obmedzovanie náboženskej slobody, obmedzovanie slobody v tom, čo si ľudia môžu a nemôžu myslieť, prenasledovanie, tvrdé perzekvovanie,  tak to všetko sú indície, ktoré nám hovoria o tom, kam to vlastne celé smeruje.

A to žijeme v demokratických spoločnostiach.

Pozn. Text prešiel jazykovou úpravou.

J.

Zdroj: Slovensko a jeho skrytá hrozba; egonreport; Pomsta veľmajstrov. Odhalenie tajných hráčov moci; Na Slovensku zlyháva demokracia. Máme dôkazy; Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby; Kto manipulujte verejnou mienkou?;creativesociety.com

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

Na Slovensku totálne zlyháva demokracia. Máme dôkazy

15.04.2024

Slovensko sa zaraďuje medzi demokratické krajiny, no ľudské práva a sloboda prejavu sa tu neustále rôznym spôsobom porušujú. A to aj pod hlavičkou tých, ktorí majú ľudí chrániť. Určite ste zachytili hon na Tvorivú spoločnosť (aj hnutie ALLATRA), ktorá v relácii Reportéri, vo verejnoprávnej televízii, bola označená ako nebezpečná proruská sekta. Napísaných [...]

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.

krym

Do útoku vraj zostávajú dni. Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most

03.05.2024 18:31

Rusko je údajne pripravené zvážiť "seriózne" návrhy o ukončení vojny na Ukrajine, ktoré budú založené na existujúcich skutočnostiach a bezpečnostných obavách Moskvy.

Mihail Kogalniceanu, Constanta, základňa NATO, Rumunsko, Apache, vojaci

Na cvičenie NATO v Česku pricestujú budúci týždeň stovky amerických vojakov

03.05.2024 18:30

Na cvičení sa zúčastní približne 1200 vojakov, z toho asi 850 ich pricestuje zo Spojených štátov.

Každé desiate dieťa v USA žije s rodičom - alkoholikom

Našli fľašu alkoholu a s bratom sa napili. Záchranári ratovali 5-ročného chlapca v bezvedomí

03.05.2024 17:47

Dieťa z dôvodu intoxikácie previezla do Banskobystrickej nemocnice.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 646202x
Priemerná čítanosť článkov: 1988x

Autor blogu