Založ si blog

Aký je dopyt, taká je ponuka. Chceme to, čo je v telke

Po Večerníčku nás rodičia nahnali do postele. Potajme sme vyliezali z izby. Rodičia sledovali večerné správy. Prečo mám pocit, že sa ich obsah za 30 rokov vôbec nezlepšil k lepšiemu? Práve naopak. Každý večer dostávame väčšiu dávku negatív, z ktorých nás bolí hlava.

Vypínať správy (nie) je riešenie

“Tak ich teda nepozeraj!” To je prvá rada, ktorá zaznie keď príde na reč obsah správ. Mnohí z nás sa ňou riadia už rokmi. Ale čo tá zvyšná väčšina obyvateľov planéty, ktorí si život bez správ nevedia predstaviť?

Aký je dopyt, taká je ponuka. Ak chceme zmeniť obsah toho, čoho nás kŕmia média, musíme to sami chcieť. Ozvať sa, že sme ľudia a nechceme viac pozornosť venovať zlu, umelému rozdeľovaniu, nenávisti a vojnám. Len si to predstavte, že by vo večerných správach zaznelo, že obyčajní ľudia z celej planéty sa dokážu zjednotiť. A pripravujú konferenciu prekladanú do 72 jazykov. Dobrovoľne, vo voľnom čase a na vlastné náklady. Pretože chcú zmeniť svet. Konferencia poukáže na globálne výzvy, ktoré sú pred nami. Nie je ich málo. Začína sa to na nás sypať z každej strany. Zvládneme to, keď sa prestaneme umelo rozdeľovať.

Ak chceš vedieť, aká bude budúcnosť spoločnosti, pozri si, čím ju média kŕmia už dnes. My na tom nie sme ružovo. Dokážeme to ešte zmeniť. Sleduj konferenciu Globálna konferencia. Týka sa to už každého. Pretože naozaj sa to týka aj Teba. 

Zdroj: allatraunites.com

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 643317x
Priemerná čítanosť článkov: 1979x

Autor blogu