Založ si blog

Kým Ty spíš, vzniká nový svet

Každý večer, potom, čo zavrieš očká a vydáš sa do sveta snov, si aj ja, tak, ako mnoho tisíc mamičiek, oteckov, babičiek, dedov, tiet, strýkov…sadám k počítaču a spoločne pracujeme. Pracujeme na vybudovaní Tvorivej spoločnosti. Áno, svet v tvojich detských očkách zatiaľ vyzerá len prekrásny, pretože teraz vnímaš vôňu kvetov, ligotanie slnka na vodnej hladine a spev vtákov, no na pozadí tejto nádhery je bolesť, strach o Život, hlad a smrť. Toto všetko denne zažívajú iné deti a iní dospelí, ktorým nebolo dopriate mať večer teplé jedlo, pitnú vodu, posteľ či perinu a istotu prežitia. A tak by to nemalo byť.

Nemôžem predsa žiť s pokojným svedomím, keď niekde na Zemi iné deti hladujú, nedokážem zostať nečinná, keď vidím, že popri tom, ako sa ty raduješ, iné deti denne plačú bolesťou. A tento svet Ti mám zanechať? Mám sa prizerať, ako sa vo svete prehlbuje nenávisť, ako sa pravda stráca? Mám byť pokojná, keď viem, že svet, aký je teraz, raz opustím a zostane Tebe, dieťa moje milované? Nie! To nemôžem. Chcem, aby si vkročil do sveta, ktorý bude kvitnúť Láskou, dôverou a úctou. Aby Tvoj deň rozjasňovali dobré vzťahy a ľudia si boli priateľmi. Aby si nepoznal slovo bieda a mohol si v sebe rozvíjať to krásne, tvorivé, čím sám pomôžeš spoločnosti rásť.

Vieš, verím, že to dokážeme. Viem to. Pretože každý jeden deň, kým Ty spíš, spoločne robíme niečo, na čom skutočne záleží. Aj keď nám utekajú hodiny spánku a mnohokrát nestihneme večeru, no je nesmierne dôležité venovať teraz čas práve tomu – aby sme mali budúcnosť.

Pretože vytvárame svet, v ktorom je Život na prvom mieste, Človek je slobodný, skutočne slobodný, cíti sa bezpečne kamkoľvek ide a to v ktorúkoľvek dennú alebo nočnú hodinu. Svet, kde sú všetky informácie dostupné a jasné, kde môžeš tvoriť a rozvíjať sa, taký svet, ktorý je spravodlivý a spravujú ho sami ľudia.

Denno-denne sa spájame v spolupráci, aby sa táto reálna možnosť pre všetkých ľudí dostala ku každému človeku, aby skutočne každý vedel, že je to možné, pretože mnohé krajiny už na týchto základoch stavajú. Každý deň prinášame ľuďom informácie o tom, ako sa do tohto procesu môže zapojiť každý. Veď každý chce v takom svete žiť. Pretože to je svet, v ktorom sa krásne žije a hlavne, bez obáv ho môžem zanechať Tebe – dieťa moje milované a nemusím mať obavy, čo sa s tebou stane, či budeš mať zajtra kde bývať, čo jesť a piť. A preto sa spoločne s tisíckami ľudí denne spájame, vždy, keď máme len trošku času, v spolupráci na projektoch, ktoré pomôžu priniesť pravdu všetkým ľuďom – pravdu, že je možné vybudovať svet, kde sa neživorí, ale skutočne Žije – vybudovať Tvorivú spoločnosť. Pretože ona už existuje, už klíči semienko v nás – v ľuďoch, ktorí na tom neúnavne pracujú, aby si raz aj Ty mohol Žiť vo svete, ktorý Ti bude prinášať radosť, a ktorému budeš prinášať radosť Ty…. Kým Ty spíš.

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

taraba

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52

Poverený riadením národného parku bude od piatka Martin Golian.

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".

študenti, Brezno, Nostalgia

V Brezne sa vrátili desiatky rokov v čase. Okrem socialistického bytu nechýba ani vyšetrovacia miestnosť ŠtB

02.05.2024 10:34

Nostalgia za minulými časmi, ktoré nemuseli byť ideálne, no zato plné pekných spomienok z detstva či mladosti, určite zasiahne nejedného návštevníka breznianskej expozície zo života socializmu.

Európsky parlament / Europarlament /

Ako funguje Európsky parlament?

02.05.2024 10:23

Ako vlastne funguje europarlament, ako sa volia jeho členovia, aké sú ich právomoci a aký majú vplyv na tvorbu unijných zákonov a politík?

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 645471x
Priemerná čítanosť článkov: 1986x

Autor blogu