Založ si blog

Dokedy budeme ticho podporovať zlo?

Dovtedy, dokedy sa budeme báť hovoriť pravdu.

Mám priateľku ktorá sa ocitla vo veľmi nepríjemnej situácii. Kolegyňa v práci jej začala závidieť. No nie dom, či oblečenie, ale jej povahu. Skončilo to tak, že po polročnom slovnom napadaní ju napadla i fyzicky. Pohár trpezlivosti pretiekol, a priateľka zašla na políciu, kde všetko povedala. Napriek snahe policajta, ktorý pristupoval k priateľke s úctou a snahou jej pomôcť, povedal, že bez svedkov sa to zrejme zametie pod stôl. Dal jej tlačivo a poslal ju k lekárovi. Priateľka sa začala obávať, že príde o prácu, ktorú robí rada. A takto sa to väčšinou končí.

Prečo tomu tak je, a čo je príčinou? Spotrebiteľský prístup, kde víťazí sila a moc silnejšieho, toho, kto hlasnejšie kričí. Je to správne? No skutočne to takto chceme, aby zlo víťazilo? Kto z nás to chce?

Môj obdiv patrí priateľke, že sa odhodlala a napriek všetkým myšlienkam ktoré sa jej hrnuli do hlavy: „Čo si o mne budú teraz myslieť?“ spravila tieto správne kroky.

Viete, čo som pochopila a čo ma i na tomto veľmi potešilo a dodalo chuť ísť po ceste pravdy? Že i to zlé sa aj tak obrátilo na dobré. A dobré je to, že nás dve táto situácia ešte viac zomkla, posilnila a upevnila vo vzájomnej dôvere. Pravda oslobodzuje od strachu. Tento spotrebiteľský systém je skutočne nanič. Našťastie už vytvárame a spolu každým dňom krok po kroku budujeme všetci spolu Tvorivú spoločnosť. Veď v Tvorivej spoločnosti, sa takéto diať už nebude. Nám sa to spoločne podarí!   

Zdroj: allatraunites

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 642400x
Priemerná čítanosť článkov: 1977x

Autor blogu