Založ si blog

Nemôžu nás vymazať

Cenzúra — kontrola, dozor, dohľad najmä nad tlačou a inými masovokomunikačnými prostriedkami. Cenzor — ten, kto robí dozor nad obsahom, kontrolu obsahu.

Napadlo vám niekedy v minulosti, že zažijeme tak cenzurovanú dobu? Cenzúra sa prejavuje úplne všade. Sloboda slova neplatí. Ona sa garantuje na papieri, no v skutočnosti sa deje úplný opak. Všetko, čo nevyhovuje a prekáža súčasnému zdegenerovanému systému sa bez milosti odstraňuje. Odstránili profil prezidentovi, odstraňujú vo veľkom všetko pre nich nepohodlné a deje sa to všade.

Dnes platforma YouTube začala mazať kanály Tvorivej spoločnosti. Tie prinášajú informácie o skutočných klimatických zmenách. Boli odstránené výpovede očitých svedkov katastrof, ľudí, ktorí stáli tvárou v tvár a prežili nešťastie, ktoré ich postihlo. Niekomu nevyhovuje, aby sa hovorila pravda o skutočných klimatických zmenách na planéte. O tom, že ľudia po nich ostali odkázaní len sami na seba. O tom, že od vlády dostali buď minimálnu alebo žiadnu pomoc. O tom, že niektorým z nich, bola namiesto pomoci ponúknutá pôžička… Títo ľudia, ktorí ostali sami so svojim trápením, hovorili na plné ústa o tom, že pomoc ako taká neprichádza. Upozorňovali ostatných na to, aby neverili planým sľubom, pretože keď príde na lámanie chleba, nemôžeme čakať vôbec nič. Každý je v tom sám.

Najprv boli mazané španielske kanály a dnes bol vymazaný aj český. A toto cenzurovanie virtuálneho priestoru bude pokračovať. Prečo to robia? Pretože nepotrebujú, aby ľudia vedeli pravdu. Pravda otvára oči a mení názory. Ale ľudia majú právo na pravdu.

V Tvorivej spoločnosti bude samozrejmá transparentnosť a otvorená dostupnosť informácií pre všetkých. Každý Človek bude mať právo na získanie spoľahlivých informácií aj o pohybe a rozdelení verejných finančných prostriedkov. Každému Človeku budú dostupné informácie o stave uskutočnenia rozhodnutí celej spoločnosti.

Médiá budú patriť výlučne spoločnosti a budú odrážať informácie pravdivo, otvorene a čestne.

Účastníci projektu Tvorivá spoločnosť už v 180 krajinách sveta informujú o tom, čo sa deje a zároveň ponúkajú spoločnú platformu na celkovú zmenu spoločnosti na Zemi. Ďakujeme každému, kto podporuje a aktívne šíri projekt celého ľudstva.  Pretože oni sa boja sily zjednotenia.

Môžu nám vymazať mediálne kanály, no nemôžu nás zastaviť. Za nami je sila, ktorá všetko zmení. Nemôžu vymazať nás, ľudí.

H.

zdroj:creativesociety

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 641985x
Priemerná čítanosť článkov: 1975x

Autor blogu