Založ si blog

Biznis s CO₂

Minimálne 4,13 biliónov dolárov. Presne toľko by sme podľa správy Climate Policy Iniciative mali každoročne do roku 2030 ako spoločnosť “investovať” do záchrany našej planéty, aby sa jej teplota nezvýšila o 1,5 °C. Brutálne množstvo peňazí, ktorých väčšina sa použije na znižovanie množstva CO₂. To, že sa na tom niekto poriadne nabalí, je už informácia, ktorá sa až tak neprezentuje očiam verejnosti.

Poznáme vinníka?

Problém s CO₂ na nás vyskakuje zo všadiaľ. Preto, ako zodpovední občania tejto planéty, jazdíme na bicykloch a robíme všetko preto, aby sme znížili ekologickú stopu. No akosi to nestačí. Napriek silným rečiam elity o znižovaní CO₂, sa práve táto elita prepravuje na ekologický summit v súkromných triskáčoch. To ale nie je dôležité. Do boja s CO₂ sa za posledné desaťročia investovalo obrovské množstvo peňazí. A aký je výsledok? Teplota stúpa, klíma sa mení a samotné otepľovanie planéty nie je jediným prúserom. Zvyšuje sa počet zemetrasení, povodní, viaceré oblasti Zeme trápia požiare. Čo to znamená? To, že neriešime skutočnú zmenu klímy a ak sa nespamätáme, všetci skončíme veľmi zle. Prečo nikto nebije na poplach a skrýva sa za neslávne slávny antropogénny faktor? Za všetkým hľadaj peniaze a moc. Veď práve  to má hodnotu v spotrebiteľskej spoločnosti. Aj vedecká oblasť je plná kolaborantov. Bijú do pŕs a tvrdia, že za všetko, čo sa dnes deje na planéte, môže človek. 

“Platia ma za to, aby som hovoril o CO₂, tak hovorím o CO₂.”

Na konferencii. “Globálna kríza. To už sa týka každého,” zaznela cynická odpoveď jedného vedca, ktorý pracuje pre OSN. “Platia ma za to, aby som hovoril o CO₂, tak hovorím o CO₂.” A tak sa na obchode s CO₂ zarábajú neskutočné prachy. Bez ohľadu na to, že jeho znižovanie nie je efektívne a nerieši koreň problému. A tak naďalej zomierajú ľudia a o skutočnej zmene klímy, ktorú spôsobuje cyklickosť a zmeny v zemskom jadre, sa v mainstreamových médiách mlčí. Našťastie existujú vedci, ktorí sa nedajú podplatiť, nemlčia a hovoria. Mnoho z nich vystúpilo na konferencii “Globálna kríza. Čas pravdy”. Stretli sa s kritikou, no dokázali, že k otepľovaniu a podstatným klimatickým zmenám dochádza aj na okolitých planétach. Tam, kde nie je človek, na ktorého by sa dala zvaliť vina. Naša vina je v tom, že hráme hru elity a nesnažíme sa pochopiť skutočnú príčinu súčasných klimatických problémov. Keď človek vidí skutočnú príčinu, je schopný prijať zodpovednosť a konať.

Zdroj: creativesociety

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 642900x
Priemerná čítanosť článkov: 1978x

Autor blogu