Založ si blog

Mňa sa to týka!

AMERIKA NA KRIŽOVATKE

Už dlhší čas sledujem, čo sa deje na druhej strane oceánu, aj keď v oficiálnych médiách dostávame len veľmi oklieštené informácie. A možno práve preto sa oplatí na ne upriamiť pozornosť.

S rozlohou 9,8 milióna km štvorcových sú Spojené štáty treťou najväčšou krajinou na svete a rovnako treťou najľudnatejšou. Veľmoc s prezidentským systémom s obrovským vplyvom na dianie vo svete. Keď sú v USA voľby prezidenta, zaujíma to nielen ich vlastných obyvateľov, ale aj zvyšok planéty. Bohatá krajina na zdroje, na vedecké vynálezy, na inteligentných ľudí býva snom nejedného človeka z iných krajín, aby sa mohol stať jej obyvateľom. Za prácou tam chodili v ťažkých časoch už v 19. a začiatkom 20. storočia aj naši predkovia, dokonca aj tí moji.

Ale niekde na ceste v rozvoji sa stala chyba. Pozorujeme, že niečo nie je v poriadku. Ulice hlavných miest sa stávajú „domovom“ bezdomovcov, ktorí sa tam ocitnú z rôznych dôvodov, v poslednom čase zväčša ekonomických. Krajinu čoraz častejšie zasahujú klimatické katastrofy, ktoré prekvapujú silou a frekvenciou (tornáda, záplavy, požiare).

A tu ma zaujala pozvánka na sociálnych sieťach na konferenciu Globálna kríza. Amerika na križovatke 2024. Viem, že jedna už bola pred rokom. Čo sa odvtedy zmenilo?

Samotný názov je výpovedný a podtitul ešte viac: Prišiel čas prebudiť ducha nášho národa.

Čo bude jej obsahom?

  • Spojené štáty sa nachádzajú na križovatke a zažívajú krízy, ktoré sa týkajú všetkých aspektov nášho života: sociálnu, hospodársku, morálnu, politickú a klimatickú.
  • Naším cieľom je vyniesť pravdu na svetlo a ponúknuť vám tri rôzne cesty, ktoré máme pred sebou. Žiadne konšpiračné teórie, len dôveryhodný výskum a nesporné fakty.
  • Skutočné príčiny klimatických zmien: Spoznajte skutočný príbeh klimatických zmien, odhaľujúci fakty a čísla, ktoré rozhodnú o osude našej planéty v roku 2024 a po ňom.
  • 26 rokov nezávislého výskumu: Nahliadnite do interdisciplinárneho výskumu klimatických zmien vrátane poznatkov o iných planétach a 12 000-ročnom cykle klimatických katastrof. Nezaujatý výskum založený na zvedavosti bežných ľudí a nie na niečích zištných motívoch.
  • Veda v súčasnom formáte: Zachráni nás veda, alebo sú granty cennejšie ako ľudské životy?
  • Dôsledky nečinnosti: Uvedomíme si, k akým hrozivým dôsledkom môže viesť ignorovanie zásadných informácií.
  • Rozhodnutie 2024: Pochopíme rozhodujúci význam voľby a konania každého jednotlivca v súčasnosti a to, ako budú naše životy ovplyvňované prirodzenými klimatickými procesmi, ktoré si nemôžeme dovoliť ignorovať.
  • Klimatická apokalypsa – katastrofa je na prahu nášho domu. Aké je riešenie?

Táto konferencia je určená pre každého Američana, ale aj každého človeka našej planéty, ktorý:

  • Analyzuje nezaujatý výskum s cieľom prijať uvážené rozhodnutia.
  • Hľadá zrnká pravdy medzi konšpiračnými teóriami v snahe nájsť odpovede.
  • Stará sa o budúcnosť svojej rodiny a vie si predstaviť život v spravodlivej spoločnosti.
  • Neodvracia sa od faktov a uprednostňuje všestranný výskum.
  • Je pripravený k zjednoteniu v záujme prežitia a spoločného blahobytu.
  • Uvedomuje si obmedzenia existujúcej štruktúry moci.
  • Snaží sa nájsť riešenie, ktoré bude prospešné pre všetkých, nielen niekoľko privilegovaných.

Podujatie organizujú ľudia pre ľudí a iniciujú ho aktívni účastníci projektu Tvorivá spoločnosť v USA.

Nie som síce rodáčka z USA, ale som obyvateľkou našej planéty. A tak vznikla vo mne otázka, prečo si má aj Slovák pozrieť túto konferenciu? Zamyslime sa spoločne. Ja osobne ju budem pozerať, dnes 7.10. 2023 o 19:00 na sociálnych platformách. A kto nestihne, vždy si ju môže pozrieť zo záznamu.

J.

zdroj: creativesociety.com

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 645344x
Priemerná čítanosť článkov: 1986x

Autor blogu