Založ si blog

Biznis s CO₂

Minimálne 4,13 biliónov dolárov. Presne toľko by sme podľa správy Climate Policy Iniciative mali každoročne do roku 2030 ako spoločnosť “investovať” do záchrany našej planéty, aby sa jej teplota nezvýšila o 1,5 °C. Brutálne množstvo peňazí, ktorých väčšina sa použije na znižovanie množstva CO₂. To, že sa na tom niekto poriadne nabalí, je už informácia, ktorá sa až tak neprezentuje očiam verejnosti.

Poznáme vinníka?

Problém s CO₂ na nás vyskakuje zo všadiaľ. Preto, ako zodpovední občania tejto planéty, jazdíme na bicykloch a robíme všetko preto, aby sme znížili ekologickú stopu. No akosi to nestačí. Napriek silným rečiam elity o znižovaní CO₂, sa práve táto elita prepravuje na ekologický summit v súkromných triskáčoch. To ale nie je dôležité. Do boja s CO₂ sa za posledné desaťročia investovalo obrovské množstvo peňazí. A aký je výsledok? Teplota stúpa, klíma sa mení a samotné otepľovanie planéty nie je jediným prúserom. Zvyšuje sa počet zemetrasení, povodní, viaceré oblasti Zeme trápia požiare. Čo to znamená? To, že neriešime skutočnú zmenu klímy a ak sa nespamätáme, všetci skončíme veľmi zle. Prečo nikto nebije na poplach a skrýva sa za neslávne slávny antropogénny faktor? Za všetkým hľadaj peniaze a moc. Veď práve  to má hodnotu v spotrebiteľskej spoločnosti. Aj vedecká oblasť je plná kolaborantov. Bijú do pŕs a tvrdia, že za všetko, čo sa dnes deje na planéte, môže človek. 

“Platia ma za to, aby som hovoril o CO₂, tak hovorím o CO₂.”

Na konferencii. “Globálna kríza. To už sa týka každého,” zaznela cynická odpoveď jedného vedca, ktorý pracuje pre OSN. “Platia ma za to, aby som hovoril o CO₂, tak hovorím o CO₂.” A tak sa na obchode s CO₂ zarábajú neskutočné prachy. Bez ohľadu na to, že jeho znižovanie nie je efektívne a nerieši koreň problému. A tak naďalej zomierajú ľudia a o skutočnej zmene klímy, ktorú spôsobuje cyklickosť a zmeny v zemskom jadre, sa v mainstreamových médiách mlčí. Našťastie existujú vedci, ktorí sa nedajú podplatiť, nemlčia a hovoria. Mnoho z nich vystúpilo na konferencii “Globálna kríza. Čas pravdy”. Stretli sa s kritikou, no dokázali, že k otepľovaniu a podstatným klimatickým zmenám dochádza aj na okolitých planétach. Tam, kde nie je človek, na ktorého by sa dala zvaliť vina. Naša vina je v tom, že hráme hru elity a nesnažíme sa pochopiť skutočnú príčinu súčasných klimatických problémov. Keď človek vidí skutočnú príčinu, je schopný prijať zodpovednosť a konať.

Zdroj: creativesociety

Kto nám vnucuje, čo si máme myslieť?

22.04.2024

Pokračujeme v odhaľovaní šablón tzv. architektov vedomia cez úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je hlavne očierňovať určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl [...]

Kto manipulujte verejnou mienkou?

20.04.2024

Paradox dnešnej doby? Máme úplne legálne organizácie, ktorých cieľom je špiniť určité skupiny. V nadväznosti na videosprávu Dr. Egona Cholakiana, v ktorej odhalil prácu tajného zoskupenia odnože bývalej KGB a jej pôsobenie v rôznych krajinách sveta na ľudí cez manipuláciu verejnej mienky, sa uskutočnil okrúhly stôl „Slovensko a jeho [...]

Ako sa jednoducho ovplyvňujú voľby

17.04.2024

Pokračujeme v rozkrývaní práce tajnej organizácie, ktorá vznikla z bývalej sekcie KGB a pôsobí po celom demokratickom svete. Zo správy Dr. Egona Cholakiana, ktorý v týchto dňoch verejne odkryl informácie a fakty, uvádzame úryvok o práci a vplyve tejto organizácie na Ukrajine: „Výstižným príkladom využívania siete mediálnych agentov KGB [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Tvorivá spoločnosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 325
Celková čítanosť: 643437x
Priemerná čítanosť článkov: 1980x

Autor blogu